HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა

გთავაზობთ სურსათის უვნებლობის სისტემის (HACCP) დანერგვა და მონიტორინგი:

  • რისკების ანალიზი – ნებისმიერი ბიოლოგიური, ფიზიკური თუ ქიმიური საფრთხის გამოვლენა, რაც შეიძლება მოიცავდეს.
  • ნედლეულს, შესაფუთ მასალებს, გადამუშავების მეთოდებს, დასუფთავების მეთოდებს, ტრანსპორტირებას და სხვა ფაქტორებს.
  • სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა – ყველა განხორციელებული პროცედურის ჩანაწერების ისტორია დოკუმენტაცია.
  • პრაქტიკის, დანერგვა ობიექტზე.
  • მენეჯერების თეორიული და პრაქტიკული ტრენინგი.
  • დანერგილი სისტემის პერიოდული მონიტორინგი სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა.
  • მაკორექტირებელი ღონისძიებების დაწესება – თუ დარღვევა მიაღწევს კრიტიკულ შეუსაბამობას, ჩვენი რეკომენდაციების და საკონტროლო.
  • წერტილების მონიტორინგის საფუძველზე მოხდება შეუსაბამობების აღმოფხვრა/შემცირება. ღონისძიებები უნდა მოიცავდეს სამოქმედო.
  • გეგმას რომლის მეშვეობითაც მოხდება პარამეტრების სტაბილიზაცია.
  • ახალი თანამშრომლის მიღების შემთხვევაში სწავლების ჩატარება.