HACCP - სურსათის უვნებლობის სისტემა
გთავაზობთ სურსათის უვნებლობის სისტემის (HACCP) დანერგვა და მონიტორინგი:
- რისკების ანალიზი – ნებისმიერი ბიოლოგიური, ფიზიკური თუ ქიმიური საფრთხის გამოვლენა, რაც შეიძლება მოიცავდეს.
- ნედლეულს, შესაფუთ მასალებს, გადამუშავების მეთოდებს, დასუფთავების მეთოდებს, ტრანსპორტირებას და სხვა ფაქტორებს.
- სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა – ყველა განხორციელებული პროცედურის ჩანაწერების ისტორია დოკუმენტაცია.
- პრაქტიკის, დანერგვა ობიექტზე.
- მენეჯერების თეორიული და პრაქტიკული ტრენინგი.
- დანერგილი სისტემის პერიოდული მონიტორინგი სათანადო დოკუმენტაციის შედგენა.
- მაკორექტირებელი ღონისძიებების დაწესება – თუ დარღვევა მიაღწევს კრიტიკულ შეუსაბამობას, ჩვენი რეკომენდაციების და საკონტროლო.
- წერტილების მონიტორინგის საფუძველზე მოხდება შეუსაბამობების აღმოფხვრა/შემცირება. ღონისძიებები უნდა მოიცავდეს სამოქმედო.
- გეგმას რომლის მეშვეობითაც მოხდება პარამეტრების სტაბილიზაცია.
- ახალი თანამშრომლის მიღების შემთხვევაში სწავლების ჩატარება.